Rituelen voor de Spelende Mens

De spelende mens houdt ervan de wereld in en om zichzelf te ontdekken. Een ritueel is een omkaderde handeling met als doel een diepere laag te bereiken. In Aghora komen spel en ritueel samen. Het spel verruimt je bewustzijn en geeft je nieuwe inzichten, het ritueel zorgt dat de ervaring in je systeem wordt geďntegreerd en toepasbaar wordt in het dagelijks leven.

Rituelen voor de spelende mens zijn contactervaringen waarin je ontdekt hoe jij zelf met anderen in contact staat en wat dit contact met jou en de ander doet. In ieder "ritueel" wordt een klein aspect van menselijke interactie uitvergroot waardoor je dit gebied volledig kan ontdekken. De sfeer is meditatief speels, met nadruk op het subtiel voelen van wat er gebeurt.

Op vast data worden er groepsworkshops gepland. Wil je een persoonlijkere benadering dan kan je ook voor jezelf of als (gelegenheids)stel een persoonlijke sessie boeken.

Gezien en geraakt worden

Aanraking en oogcontact zijn twee van de krachtigste manieren om te verbinden. In deze workshop worden die twee met elkaar gecombineerd. Je leert op een subtiel niveau jezelf en de ander aan te voelen en werkelijk te zien.

Meer informatie

Encountering Kali

Liefdevol en zonder oordeel in contact staan met je destructieve schaduwkant. Is het angst, woede, frustratie? Vanuit een geleide meditatie word je oog in oog gebracht met de afschrikwekkende godin Kali, en word je uitgenodigd om voorbij de schaduwkant te kijken en haar liefdevolle kracht te zien.
Heb je behoefte aan rust en verdieping in dit proces, dan is een privé sessie het meest geschikt.
Of kom naar een workshop waarin je gedragen wordt door de groepsenergie en je elkaar in tweetallen ondersteund tijdens de meditatie.

Meer informatie

Het Stiltediner

Eten in stilte helpt je om meer in het moment aanwezig te zijn. Je hoort, proeft, en ruikt ineens veel meer. Sámen eten in stilte zorgt dat het sociale aspect een nieuwe laag krijgt, de verhoudingen worden anders en je maakt op een nieuwe manier contact. Het zal je verbazen hoe gezellig dit kan zijn!

Er is op dit moment geen stiltediner gepland.

Ben je met een groep van 4-6 personen en wil je samen in stilte dineren, neem dan contact op voor de mogelijkheden.
janne@aghora.nl