Hoe aanwezig ben jij in alles wat je doet? Voel je waar jouw grenzen (en die van de ander) zich bevinden? Wil je meer rust in jezelf ervaren? Of juist meer jouw passie belichamen? Jezelf goed voelen bij wie je diep van binnen bent?

Versta jij de kunst van aanwezig zijn?

Wie ben jij?

Jij bent iemand die graag de grenzen in jezelf en de ander herkent en verkent. Je wilt in je hele leven jouw passie belichamen. Je wilt nog dieper voelen en ervaren wat er op je pad komt. Stilte vinden in de chaos, of beweging in stilte. Je bent altijd op zoek naar beweging, groei en ontwikkeling. Je wilt nieuwe dingen creŽren, diepgang ervaren, ook in het dagelijks leven, zonder zweverig of saai te worden. Jij leert door dingen te ervaren. Je bent een kunstenaar met jouw leven als kunstwerk.
Je vindt het fijn om hierover te kunnen sparren met gelijkgestemden, je wilt eens een andere visie horen, of een zetje in die nieuwe richting die je weer inspiratie biedt. Maar waar vind je die mensen?

Wie ben ik?

Ik ben de stilte in de chaos. Wanneer jij het even niet meer weet, houvast zoekt in roerige tijden, dan kan je bij mij aanmeren. Zonder oordeel luister ik naar je verhaal en voel ik waar jouw kern zit, het stille punt in jezelf van waaruit je alle kanten op kan bewegen. Door vanuit onze kern contact te maken nodig ik je uit om dieper en subtieler te leren voelen. Om in die diepte de kracht te vinden om net een stapje dichter bij jezelf te komen.

Meer over mij lees je hier.

De Kunst van Aanwezig Zijn

De kracht van mijn sessies ligt in de aanwezigheid. Door met mijn volle aandacht bij jou aanwezig te zijn nodig ik je uit om dat zelf ook te doen. Je leert dan voelen wat er werkelijk speelt, wat op dat moment belangrijk is voor jou. Soms is dat een lach, soms een traan en soms niet meer dan een diepe zucht. Als je leert te zijn met je eigen aanwezigheid dan kan je die uiteindelijk tot kunst verheffen. Dan kan je jouw wereld zelf vormgeven en de mensen om je heen raken door wie je bent.