Hoe aanwezig ben jij in alles wat je doet? Voel je waar jouw grenzen (en die van de ander) zich bevinden? Wil je meer rust in jezelf ervaren? Of juist meer jouw passie belichamen? Jezelf goed voelen bij wie je diep van binnen bent?

Versta jij de kunst van aanwezig zijn?

Wie ben jij?

Jij bent iemand die graag de grenzen in jezelf en de ander herkent en verkent. Je wilt nog dieper voelen en ervaren wat er op je pad komt. Stilte vinden in de chaos, of beweging in stilte. Je bent altijd op zoek naar beweging, groei en ontwikkeling. Je wilt nieuwe dingen creŽren, diepgang ervaren, ook in het dagelijks leven, zonder zweverig of saai te worden. Jij leert door dingen te ervaren. Je bent een kunstenaar met jouw leven als kunstwerk.

Wie ben ik?

Ik ben Janne. Zonder oordeel luister ik naar je verhaal en voel ik waar jouw kern zit, het stille punt in jezelf van waaruit je alle kanten op kan bewegen. Door vanuit onze kern contact te maken nodig ik je uit om dieper en subtieler te leren voelen. Om in die diepte de kracht te vinden om net een stapje dichter bij jezelf te komen. Dit alles doe ik met liefdevolle aandacht.

Meer over mij lees je hier.

Wat ik bied

- Ayurvedische/Energetische massage
- Meditatieve oefeningen
- Workshops/evenementen/ervaringen
- Liefdevolle verbinding
- Verdieping vanuit de Tantra/Yoga traditie

Aghora

Het Sanskriet woord Aghora betekent letterlijk "niet duister", het is een levensopvatting in de Tantrische traditie waarin alle kanten van het leven als goddelijk gezien worden. De filosofie die hierachter ligt raakt mij heel diep. Door niet direct over een ervaring of situatie te oordelen als goed of slecht word je verrast door het leven. Als het je lukt om de wereld en je eigen ervaring te zien, zonder vast te moeten houden aan iets moois of weg te lopen voor wat niet prettig voelt, kom je in een diepere laag in jezelf en wordt het leven op zichzelf bijzonder genoeg is om van te genieten.

De Kunst van Aanwezig Zijn

De kracht van mijn sessies ligt in aanwezigheid. Door met mijn volle aandacht bij jou aanwezig te zijn nodig ik je uit om dat zelf ook te doen. Je leert dan voelen wat er werkelijk speelt, wat op dat moment belangrijk is voor jou. Soms is dat een lach, soms een traan en soms niet meer dan een diepe zucht.
Leer zelf ook de kunst van aanwezigheid te ervaren en te delen.